Uusi

koukuttava

tietovisapeli

on täällä

Oletko vakituinen pelihirmu vai haluatko kokeilla yleistietoasi ensimmäistä kertaa? Rush Trivia on uusi kutkuttava tietovisapeli, jossa palkintoina on ennennäkemättömiä rahasummia. Tietovisat pidetään joka päivä kello 21 ja pääset mukaan kätevästi omalla puhelimellasi. 

Pelityypit lyhyesti

Ilmainen

Ilmaiset pelit ovat avoinna kaikille pelaajille! Ilmaispelejä järjestetään viikoittain aina kello yhdeksän. Palkintopotit ovat tyypillisesti muutamista kympeistä satasiin.

PRO

Haluatko kisata ennennäkemättömistä jättipoteista? Palkintosummat hipovat pilviä ja pelaajamäärät ovat pienemmät. Rush PRO -peleissä palkintopotti kasvaa suhteessa pelaajamäärään. PRO-peleihin pääsee kuukausijäsenyyden itselleen lunastaneet pelaajat. Jäsenyys on katkaistavissa milloin tahansa.

Kruunu

Kruunupeleihin pääsee osallistumaan Rush-kruunuilla (100RK). Rush-kruunuja voi kerryttää pelitililleen oikeista vastauksista (1RK per oikea vastaus) ja kutsumalla kavereita (10RK) mukaan pelaamaan. Kruunupeleissä pääset käsiksi suurempiin voittopotteihin kuin ilmaispeleissä.

Kyllä!

Haluan saada ilmoituksen milloin aloitetaan:

Lähetämme sinulle sähköpostia kun peli on ladattavissa App Storessa ja Google Play -kaupassa.