Pelit

Ilmainen

Ilmaiset pelit ovat avoinna kaikille pelaajille. Ilmaisvisoja järjestetään kolme kertaa viikossa ja niihin osallistuminen on helppoa: riittää että olet rekisteröitynyt puhelinnumerollasi sovelluksen käyttäjäksi. Visat alkavat aina kello 21.00 ja ilmaispelien myötä pääset helposti tutustumaan pelin ideaan. Palkintopotit ovat tyypillisesti muutamista kympeistä satasiin.

PRO

Haluatko päästä käsiksi isompiin potteihin? Rush PRO-peleissä pelaajamäärät ovat pienemmät ja mahdollisuutesi päästä sijoille kasvaa. Palkintopotit kasvavat suhteessa pelaajamäärään ja ovat vähintään sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin. PRO-peleihin pääsee 4,90 € maksavan kuukausijäsenyyden itselleen lunastaneet pelaajat.

Kruunu

Kruunupeleihin pääsee osallistumaan 100 Rush-kruunulla, joka on pelinsisäistä valuuttaa. Kruunupeleissä pääset käsiksi suurempiin voittopotteihin kuin ilmaispeleissä. Samaten pelaajamäärät ovat pienemmät, joten mahdollisuus yltää palkintosijoihin kasvaa. Rush-kruunuja voi kerryttää pelitililleen oikeista vastauksista (1RK per oikea vastaus) ja kutsumalla kavereita (10RK) mukaan pelaamaan. Mikäli kutsumasi kaveri ostaa PRO-jäsenyyden, pelitilillesi kilahtaa sata Rush Kruunua.