Pelit

Ilmainen

Ilmaiset visat ovat avoinna kaikille pelaajille. Ilmaisvisoja järjestetään kolme kertaa viikossa ja niihin osallistuminen on helppoa: riittää että olet rekisteröitynyt puhelinnumerollasi sovelluksen käyttäjäksi. Visat alkavat aina kello 21.00 ja ilmaisvisojen myötä pääset helposti tutustumaan pelin ideaan. Ilmaisvisoista kerrytät pelitilillesi Rush Kruunuja, joilla pääsee osallistumaan Kruunu- ja Timanttivisoihin.

TIMANTTI

Timanttivisat ovat avoinna kuukausijäsenyyden lunastaneille pelaajille (4,90€). Timanttivisoja järjestetään useampana päivänä viikossa ja pelit on merkitty violetilla timantilla. Palkintopotit kasvavat suhteessa pelaajamäärän kanssa ja parhaimmillaan ne voivat yltää sadoista euroista aina tuhansiin euroihin asti. Timanttijäsenyys veloitetaan aina kuukaudeksi kerrallaan ja se on peruttavissa milloin tahansa helposti – poistat vain maksukortin pelitililtäsi.

Kruunu

Kruunuvisoihin pääsee osallistumaan pelin sisäisellä valuutalla, Rush Kruunuilla. Rush Kruunuja voi kerryttää pelitililleen oikeista vastauksista ja kutsumalla kavereita mukaan pelaamaan. Kruunuvisoissa pääset käsiksi voittosummiin ilman Timanttijäsenyyttä. Yhdestä oikeasta vastauksesta visassa kerrytät pelitilillesi aina yhden Rush Kruunun. Yhdestä kutsutusta kaverista, joka liittyy mukaan pelaamaan, kertyy 10 Rush Kruunua. Mikäli kutsumasi kaveri ostaa itselleen Timanttijäsenyyden, saat pelitilillesi 100 Rush Kruunua.