Tarina

Rush Trivian taustalla

Rush Trivian taustalla on kotimainen yhtiö Rush Trivia Oy. Tarkoituksemme on tuoda suomalaisilla hauska ja helppo tapa viettää iltojaan tietovisojen ääressä. Sovellus, joka on ladattavissa jokaiseen älypuhelimeen, mahdollistaa käyttäjänsä osallistumaan peleihin mistä ja milloin tahansa – vaikka kesämökiltä käsin. Mutta koska rakastamme jännitystä, joten halusimme lisätä perinteiseen visailuun myös huikeat rahapalkinnot.

Tarjoamme käyttäjillemme kolmen tyyppisiä tietovisoja. Sunnuntaista torstaihin järjestettäviä ilmaisvisoja, joihin osallistumaan pääsee ilmaiseksi kuka tahansa yli 18-vuotta täyttänyt älypuhelimen omistava henkilö. Kruunuvisoja, joihin osallistumaan pääsee keräämällä pelistä saatavalla virtuaalivaluutalla, sekä PRO-visoja, joihin osallistuminen on avoin kuukausijäsenyyden lunastaneille pelaajille.

Tavoitteemme on päästä lähitulevaisuudessa osaksi suomalaisten illanviettojen ohjelmaa ja yhteistä hauskanpitoa. Mikäpä olisi mukavampaa, kuin kerääntyä kaveriporukalla tai perhepiirissä illalla kotisohvan ääreen ja kisailla siitä, kuka tietää oikein – tietysti nopeiten!

Vastuullinen pelaaminen

Rush Trivia tarjoaa pelaajilleen ainoastaan yhden maksullisen tuotteen: PRO jäsenyyden, jolla pääsee käsiksi vieläkin suurempiin palkintopeleihin. Meillä ei pysty  lisäämään peleihin omaa rahapanosta eikä pelaamaan rajattomasti, sillä tietovisat järjestetään päivittäin aina reaaliajassa.

Meille on tärkeää, että sovelluksemme pelaaminen on käyttäjilleen hauskaa ja mukavaa ajanvietettä. Mikäli huomaat, että sinun tai läheisesi pelaaminen aiheuttaa ahdistusta tai haluat muuten vain poistaa pelitilisi Rush Triviasta. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@rushtrivia.fi niin autamme sinua poistamaan tietosi Rush Triviasta. Lisätietoja peliriippuvuuden tunnistamisesta ja hoidosta löydät esimerkiksi täältä.