Rush Trivian

Tarina

Kun kaveriporukalla ollaan frisbeegolfkierroksella ja koko komppania jämähtää puhelimiensa ääreen täsmälleen samalla tasatunnilla. Kaikki pysähtyy kirjaimellisesti kuin seinään. Hetken päästä tilanteen täyttää iloinen puheensorina ja leikkimielinen kisailu. Kymmenen minuutin jälkeen kaikki jatkuu ennallaan. Pahus, ei voittoa tällä kertaa – mutta ystäväni voitti kympin. Huomenna on taas uudet kysymykset ja uusi mahdollisuus peitota ystävät. Sehän on pääasia – tietenkin.

Vastaavanlainen tilanne voi tapahtua kotisohvalla kumppanin kanssa tai perheen kesken rennon viikonlopun lomassa mökillä. Rush Trivian taustalla on kotimainen yhtiö Rush Trivia Oy. Halusimme tuoda hauskat tietovisat kuluttajien ulottuville mistä ja milloin tahansa. Rush Trivia lähti aluille hyvästä ideasta ja siitä muovautui hauska ajanviettotapa. Mutta koska rakastamme jännitystä, lisäsimme peleihin kasvavat palkintopotit.

Jatkossa haluamme hyödyntää loistavaa pelialustaamme myös muihin tarkoituksiin. Ajattele, että voisit aktivoida asiakkaasi, yleisösi, oppilaasi tai henkilöstösi pelaamalla yhteistä tietovisaa – samalla hyödyntäen sen viestinnällisiä mahdollisuuksia. Tapa, jolla brändisi jää mieleen ja joka puhuttaa. Sinne me Rush Triviassa olemme suuntaamassa. Stay tuned!

Vastuullinen pelaaminen

Rush Trivia tarjoaa pelaajilleen ainoastaan yhden maksullisen tuotteen: kuukausijäsenyyden, jolla pääsee osallistumaan rahapalkintoja sisältävään Timanttivisaan. Meillä ei pysty lisäämään peleihin omaa rahapanosta eikä pelaamaan rajattomasti, sillä tietovisat järjestetään päivittäin aina reaaliajassa.

Meille on tärkeää, että sovelluksemme pelaaminen on käyttäjilleen hauskaa ja mukavaa ajanvietettä. Mikäli huomaat, että sinun tai läheisesi pelaaminen aiheuttaa ahdistusta tai haluat muuten vain poistaa pelitilisi Rush Triviasta. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@rushtrivia.fi niin autamme sinua poistamaan tietosi Rush Triviasta. Löydät ohjeet pelitilin poistamiseen myös UKK -osiostamme. Lisätietoja peliriippuvuuden tunnistamisesta ja hoidosta löydät esimerkiksi täältä.