UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä sovelluksesta ja peleistä. Klikkaa haluamaasi kysymystä niin haitari aukeaa ja näet vastauksen. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit laittaa meille sähköpostia tai jättää yhteydenottolomakkeen täällä.

Yleistä

Rush Trivia on uusi kutkuttava tietovisapeli, jossa palkintoina voittaa rahaa. Tietovisat pidetään joka päivä kello 21 ja pääset mukaan kätevästi omalla puhelimellasi. Peleihin voi osallistua kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen puhelinnumero.

Sovellus on ladattavissa älypuhelimiin App Storesta ja Play Kaupasta. Pelin lataaminen on ilmaista.

Rekisteröityminen on helppoa:

 1. Lataa sovellus puhelimeesi ja syötä puhelinnumerosi rekisteröitymiskenttään suuntanumeron kanssa ja ilman ensimmäistä nollaa.
 2. Olethan täysi-ikäinen? Rahapalkintojen vuoksi kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotta.
 3. Kun olet hyväksynyt käyttäjäehtomme, rekisteröityminen on valmis!
 4. Saat maksuttoman vahvistuskoodin tekstiviestillä.
 5. Vahvistuskoodin syöttämisen jälkeen, keksi itsellesi nimimerkki ja olet valmis pelaamaan!

Sovelluksen lataaminen on täysin ilmaista, eikä se edellytä sovelluksen sisäisiin ostoihin. Rush Triviassa on tarjolla kaikille avoimia ilmaisia pelejä sekä pro-jäsenille avoimia pelejä. PRO-jäsenyys perustuu kuukausimaksuun.

Rush Trivia -pelejä on kolmea eri tyyppiä:

 1. Ilmaiset pelit ovat avoinna kaikille pelaajille. Pelejä järjestetään viikoittain aina kello yhdeksän. Palkintopotit ovat tyypillisesti muutamista kympeistä satasiin.
 2. Rush PRO -peleissä palkintopotti kasvaa suhteessa pelaajamäärään. PRO-peleihin pääsee kuukausijäsenyyden (4,90€) itselleen lunastaneet pelaajat. Jäsenyys veloitetaan kuukausikohtaisesti ja se on katkaistavissa milloin tahansa.
 3. Kruunupeleihin pääsee osallistumaan pelin sisäisellä valuutalla, Rush Kruunuilla. Rush Kruunuja voi kerryttää pelitililleen oikeista vastauksista ja kutsumalla kavereita mukaan pelaamaan. Kruunupeleissä pääset käsiksi suurempiin voittosummiin kuin ilmaispeleissä. Yhdestä oikeasta vastauksesta visassa kerrytät pelitilillesi aina yhden Rush Kruunun. Yhdestä kutsutusta kaverista, joka liittyy mukaan pelaamaan, kertyy 10 Rush Kruunua. Mikäli kutsumasi kaveri ostaa itselleen PRO-jäsenyyden, saat pelitilillesi 100 Rush Kruunua.

PRO-jäsenyys

PRO-jäsenyys tarkoittaa pelaajatiliä, jolla on lunastettu kuukausijäsenyys sovelluksessa. PRO-jäsenillä on pääsy mukaan visoihin, joissa on suuremmat palkintopotit.

PRO-jäsenyys on kuukausiveloitukseen perustuva jäsenyys, joka maksaa 4,90 €/kk. Jäsenyys veloitetaan lisäämältäsi maksukortilta kuukausittain etukäteen. 

PRO-jäseneksi pääset suoraan sovelluksesta, esimerkiksi valikosta ”Tilaa PRO”

Voit katkaista PRO-jäsenyytesi yksinkertaisesti poistamalla maksukortin Omat tiedot -osiossa. Kun maksukorttia ei ole lisätty, uudelleenveloitusta ei enää tehdä ja jäsenyys katkeaa maksetun jakson jälkeen.

Pisteytys ja palkinnot

Kun kysymys tulee ruudulle näkyviin, käynnistyy myös 12 sekunnin vastausaika. Sinulla on kaksi sekuntia aikaa lukea kysymys, ennen kuin pisteet lähtevät  juoksemaan alaspäin suhteessa hupeneviin sekunteihin.

Maksimipistemäärä on tuhat pistettä. Mitä nopeammin siis painat ruudulla oman vastauksesi, sitä korkeammat pisteet saat vastauksen mennessä oikein. Väärästä vastauksesta saa nolla pistettä, huolimatta siitä kuinka nopea olit.

Ei voi. Oikean vastauksen minipistemäärä on 500 pistettä. Eli vaikka käyttäisit koko vastausajan miettimiseen ja vastauksesi on oikein, saat aina vähintään 500 pistettä.

Kyllä. Kaikista Rush Trivian tietovisoista voittaa oikeasti rahapalkintoja. Palkintosummat määräytyvät aina hieman sen mukaan, kuinka monta pelaajaa visassa on. Mitä enemmän pelaajia on, sitä suuremmalle voittajajoukolle rahat jakautuvat. Tavallisesti kymmenen ensimmäistä pelaajaa voittavat rahapalkinnot.

Voitonmaksut

Näet voittosummat omalta pelitilitäsi. Voittosumman pystyy nostamaan oikealla olevasta ”lunasta” -painikkeesta. Voittojen nostot sovelluksessa edellyttävät käyttäjän vahvaa tunnistautumista. Vahva tunnistautuminen suoritetaan Palvelussa Nets:n (Nets Denmark A/S, Suomen sivuliike) tunnistuspalvelua käyttäen.

Voittosummat tilitetään voittajille kerran viikossa. Maksuviive täten on 1-7 päivää, riippuen hieman siitä, minä päivänä olet lunastanut voittosi.

Käyttäjille maksettavat voitot katsotaan tuloverolain 84a §:n mukaan voitonsaajan veronalaiseksi tuloksi. Voittoa nostaessa sinun täytyy tunnistautua sähköisesti, jonka tietojen mukaan Rush Trivia ilmoittaa voitot tulorekisteriin. Tällöin voittojen tulisi näkyä esitäytetyssä veroilmoituksessa jo valmiiksi, mutta tämä on silti hyvä tarkistaa. Jos et ole varma paljonko rahaa olet vuoden aikana nostanut, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rushtrivia.fi. Voit lukea lisää palkintojen verotuksesta Verohallinnon sivuilta täältä.

Kruunut

Rush Kruunut ovat pelin sisäistä valuuttaa, joilla pääsee havittelemaan korkeampia palkintopotteja Kruunupeleihin. Kruunupelit pelataan aina lauantaisin klo 21.00. Kruunupelin sisäänpääsy on 100 Rush Kruunua.

Voit kerryttää Kruunuja pelitilillesi kolmella eri tavalla:

 • jokainen oikea vastaus visoissa kerryttää yhden Rush Kruunun
 • jokainen kutsuttu käyttäjä, joka rekisteröityy sovellukseen kerryttää 10 Rush Kruunua
 • jokainen kutsuttu käyttäjä, joka ostaa itselleen PRO jäsenyyden, kerryttää tilillesi 100 Rush Kruunua

Joskus kruunujen päivittymisessä voi kestää hetken. Mikäli pelistä tai muuten ansaitut kruunut eivät näy sovelluksen yläpalkissa nimimerkkisi perässä, käy Omat tiedot -osiossa, jonne pääset valikosta. 

Mikäli kruunuja ei vieläkään näy, voit ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@rushtrivia.fi

Etkö löytänyt vastausta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@rushtrivia.fi tai vaihtoehtoisesti käytä yhteydenottolomaketta.