UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä sovelluksesta ja peleistä.

Rush Trivia on uusi kutkuttava tietovisapeli, jossa palkintoina on ennennäkemättömiä rahasummia. Tietovisat pidetään joka päivä kello 21 ja pääset mukaan kätevästi omalla puhelimellasi. Peleihin voi osallistua kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen puhelinnumero.

Sovellus on ladattavissa App Storesta ja Play Kaupasta älypuhelimiin.

Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta:

 1. Lataa sovellus puhelimeesi ja syötä puhelinnumerosi rekisteröitymiskenttään.
 2. Olethan täysi-ikäinen? Rahapalkintojen vuoksi kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotta.
 3. Kun olet hyväksynyt käyttäjäehtomme, rekisteröityminen on valmis!
 4. Saat maksuttoman vahvistuskoodin tekstiviestillä.
 5. Vahvistuskoodin syöttämisen jälkeen, keksi itsellesi nimimerkki ja olet valmis pelaamaan!
Rush Trivia -pelejä on kolmea eri tyyppiä:
 1. Ilmaiset pelit ovat avoinna kaikille pelaajille. Pelejä on sunnuntaista torstaihin aina kello yhdeksän. Palkintopotit ovat tyypillisesti 100 ja 200 euron välillä.

 2. PRO-pelit ovat avoinna kuukausijäsenyyden lunastaneille pelaajille. PRO-visailut käydään aina perjantaisin kello yhdeksän. Palkintopotit yltävät tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin. PRO-jäsenenyys maksaa 7,90€ ja veloitus tapahtuu kuukausittain.

 3. Kruunupeleihin pääsee osallistumaan pelin sisäisellä valuutalla, Rush Kruunuilla. Rush Kruunuja voi kerryttää pelitililleen oikeista vastauksista ja kutsumalla kavereita mukaan pelaamaan. Kruunupeleissä pääset käsiksi suurempiin voittosummiin kuin ilmaispeleissä. Yhdestä oikeasta vastauksesta visassa kerrytät pelitilillesi aina yhden Rush Kruunun. Yhdestä kutsutusta kaverista, joka liittyy mukaan pelaamaan, kertyy 10 Rush Kruunua. Mikäli kutsumasi kaveri ostaa itselleen PRO-jäsenyyden, saat pelitilillesi 100 Rush Kruunua.

Rush Kruunut ovat pelin sisäistä valuuttaa, joilla pääsee havittelemaan korkeampia palkintopotteja Kruunupeleihin. Kruunupelit pelataan aina lauantaisin klo 21.00. Kruunupelin sisäänpääsy on 100 Rush Kruunua.

Voit kerryttää Kruunuja pelitilillesi kolmella eri tavalla:

 • jokainen oikea vastaus visoissa kerryttää yhden Rush Kruunun
 • jokainen kutsuttu käyttäjä, joka rekisteröityy sovellukseen kerryttää 10 Rush Kruunua
 • jokainen kutsuttu käyttäjä, joka ostaa itselleen PRO jäsenyyden, kerryttää tilillesi 100 Rush Kruunua

Kyllä. Kaikista Rush Trivian tietovisoista voittaa oikeasti rahapalkintoja. Palkintosummat määräytyvät aina hieman sen mukaan, kuinka monta pelaajaa visassa on. Mitä enemmän pelaajia on, sitä suuremmalle voittajajoukolle rahat jakautuvat. Tavallisesti kymmenen ensimmäistä pelaajaa voittavat rahapalkinnot.

Näet voittosummat omalta pelitilitäsi. Voittosumman pystyy nostamaan oikealla olevasta ”lunasta” -painikkeesta. Voittojen nostot sovelluksessa edellyttävät käyttäjän vahvaa tunnistautumista. Vahva tunnistautuminen suoritetaan Palvelussa Nets:n (Nets Denmark A/S, Suomen sivuliike) tunnistuspalvelua käyttäen.

Voittosummat tilitetään voittajille kerran viikossa. Maksuviive täten on 1-7 päivää, riippuen hieman siitä, minä päivänä olet lunastanut voittosi.

Käyttäjille maksettavat voitot katsotaan veronalaiseksi tuloksi. Saatu voitto katsotaan tuloverolain 84a §:n mukaan voitonsaajan veronalaiseksi tuloksi ja sekä pelaajan että Rush Trivian tulee ilmoittaa se verottajalle.

Etkö löytänyt vastausta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@rushtrivia.fi tai vaihtoehtoisesti käytä yhteydenottolomaketta.